Ik ben in 1968 geboren onder de rook van Eindhoven maar, na enkele jaren in Azië te hebben gewoond, zo’n 15 jaar geleden in België neergestreken.

Van opleiding ben ik docent biologie (bachelor of Science) maar na een korte periode in het onderwijs heb ik voor het zelfstandig ondernemerschap gekozen. In Azië is mijn interesse gewekt voor de Oosterse Geneeswijze, waar erg veel nadruk wordt gelegd op preventieve gezondheidszorg en voeding.

Voor mijn klanten nu, combineer ik die Oosterse visie met de huidige Westerse voedingstechnologie en moderne levensstijl.

Al vanaf mijn jeugd heb ik competitief paard gereden en later ben ik ook beroepsmatig in de paardensport werkzaam geweest. Het is een groot plezier om mijn twee passies: een gezonde leefstijl en de paardensport te combineren door veel (prof)ruiters als klant te begeleiden met hun uitdagingen op het gebied van voeding.

Als werkende moeder van 3 kinderen met thuis ook nog een hele beestenbende te verzorgen, ben ik een ‘ervaringsdeskundige’ geworden in het aanleren van een gezond eetpatroon dat ook nog eens makkelijk te combineren is met een druk leven. Mijn leven is momenteel drukker dan ooit en toch voel ik mij vitaler en fitter dan ooit! Gewoon, door slimmer te eten.

Als ik dat kan, kan jij het zeker!

VITA-le groet,

Natashahw